Noutati

Stimati colegi,

După cum v-am promis, încercăm să aducem schimbări în bine, dar și optimizările posibile și dorite de medici în acest moment.

Astfel, demarăm seria consultărilor cu dumnevoastră propunându-vă un chestionar online la care vă invităm să răspundeți.

Apreciem atât încrederea pe care ne-o oferiți, cât și modul deschis în care comunicați cu CMS Cluj!

Vă mulțumim!

https://forms.gle/yjgvLejDZd8GBg7r5

*chestionarul este anonim, insa daca doriti sa fiti contactat va rugam sa ne comunicati date de contact

Începând cu data de 1.10.2023, taxa de înscriere în Colegiul Medicilor Stomatologi Cluj este 330 lei.

Erată privind diplomele de participare la cursul Actualități în parodontologie și suport legislativ pentru practica de specialitate în stomatologie, organizat de CMS Cluj în data de 09.09.2022

Stimați colegi,

Dintr-o eroare materială, diplomele de participare la cursul Actualități în parodontologie și suport legislativ pentru practica de specialitate în stomatologie, organizat de CMS Cluj în data de 09.09.2022, au fost emise cu dată de desfășurare eronată. Având în vedere restul datelor corect înscrise pe diplomă, data de desfășurare ce va fi luată în considerare la calculul punctajului minim obligatoriu al medicilor stomatologi participanți va fi 09.09.2022.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul Executiv al CMS Cluj

În M. Of. nr. 331/ 05.04.2022 a fost publicată Decizia CMSR nr. 4/ 2CN/ 2022 privind aprobarea modelului unic la nivel național al firmei utilizate de formele de exercitare a profesiei de medic stomatolog

 

Textul deciziei poate fi consultat dând click pe titlul actului normativ.

Politica de utilizare a cookies